h1

Booked Date

Tarikh berikut telah pon ditempah oleh para pelanggan,jadi cepat!jangan ketinggalan! 🙂

October

03-Acapan

10-Ms Atikah

16-Ms Diyana-Rawang

17-Ms Diyana-Rawang

18-Ms Diyana-Rawang

November

Dec

12-Izham

18-Fadullah

19-Fadullah

26-Fadullah

___________________________________________________________

2010

February

20-leen-cukur jambul-sime darby convention centre-10am
26-Aetikah-nikah
27-Aetikah-Resepsi

Mac

12-Kuala Ketil-Tunang&nikah-Halim n Fini
13-Kuala Ketil-Rec-Halim n Fini
20-Keramat-Halim n Fini

April

3-Sentul-Rahimi & Zarina
4-Sentul-Rahimi & Zarina
10-melaka-Rahimi & Zarina
24-25-Not available

Mei
14-17 -not available-SIG Royal Belum Expedition

June

4-Pendang-Miss Diyana
5-Pendang-Miss Diyana
6-Pendang-Miss Diyana

12-Nilai-Miss Arifah

26-Ipoh-Miss Elly

July
23-Muar-Nikah-Imri’s sis
24-Muar-Reception
31-Gopeng-Hani

August
1-Gopeng-Hani
8-Nilai-Hani

September
18-Air Hitam-Penang-Nurul Ain

October
1-2-3-Ashraful & Azura -KL
10-ampang-Auntie Fisyah

November

19-20-Hilmi& Nazirah-Penang
26-27-28- not available

December

3-4-5- not available
10-11-12- not available
19-Min-Kuang selangor

Advertisements

19 comments

  1. hi, nice job!
    boleh bg quotation x for your job?


  2. hi,thank you so much.you’ve got mail!


  3. Salam bro.

    Nice job. Aku kawan Imran di USM. Nak tanya quotation. B-D


  4. Salam ,
    bak meh your emel..tima kasey 🙂


  5. Salam back,

    email aku: cypher.defect@gmail.com / reza_machur@yahoo.com


  6. enceyyyy,kemain acapan lagi ye,hampagas tul,anyway date 70% konpom,tq buddy


  7. Salam Gbum,
    Aku irwan, geng MRSM B dulu.
    Kalau tarikh nikah sama dgn client ko camne ek?
    Satu lagi bleh kasi quoation tak. Email aku
    mohdirwanabdulhamid@yahoo.com
    Thanks

    Irwan


  8. Salam,
    kalau tarikh sama … maka tak dapat la aku amik gamba…tapi aku leh cadangkan beberapa potogaper lain… rege dan servis…itu begantung kepada derang la…


  9. iklan..feel free to visit http://acap-easyshopping.blogspot.com/..

    hehe


  10. salam…

    waaa… da penuh ek booking for this year…

    cik intan nie, cousin aetikah…da tgk daa ur job time aetikah tunang, ok tp touch up ler skit2 jerawat2 yg ada tu… hehehe overall, smart ler.. more ori & natural coz skrg tgk photographer yg lain2 more guna adobe bg nmpk effect lebih cun & perfect tp mcm da tak asli..

    so, nnti da tgk hasil pic2 wedd aetikah & amin… comment susulan akan myusul ye… 😉

    god job!!!


  11. terima kasih…
    yerp… mmg saya jarang touch up unless ada permintaan… insyaAllah gamba wedding atikah akan menyusul..


  12. bro~ ;D masih ingatkah diriku yang tomey ini?;D
    ade perubahan tak harge tahun ni bro? forward quotation paling terkini ;p berangan nak amik potraiture ni ;p

    tq bro~

    ~aNiSr~


    • ado… nanti akan ku powedkan…


  13. bro, nak tanya, free lagi 12 jun ni?
    boleh kasi quotation? untuk majlis bertandang kat Nilai..
    brape charge utk transport?


  14. salam,yup jun 12 masih free.Mintak email ya. terima kasih


  15. ni emel saya

    chepah123@yahoo.com


  16. bro, nak tanya, free lagi 22 mei ni?
    boleh kasi quotation? untuk majlis bertandang kat Paya Jaras, Sg. Buloh..
    nikah pagi, resepsi tengahari….

    ilyani.ruslan@gmail.com


  17. salam, nak tanya, free lagi 22 mei ni?
    boleh kasi quotation? untuk majlis kahwin kat Paya Jaras, Sg. Buloh..
    nikah pagi, resepsi tengahari….

    ilyani.ruslan@gmail.com


  18. Salam,
    masih free
    dah antar email

    terima kasih



Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: